Schrijf je in en ontvang vette deals en extra korting (Al 200.000+ sportvissers)

Allround magazijnmedewerkers (40 uur per week) gezocht voor ons hengelsportbedrijf Visdeal in Nieuwegein

Magazijnmedewerkers gezocht! Visdeal groeit snel en met name in het magazijn heeft dit invloed. Vandaar dat we per direct op zoek zijn naar 3 fulltime magazijnmedewerkers die van vissen houden! Je komt terecht in een supergezellig team van ongeveer 15 vaste magazijnmedewerkers die allemaal dezelfde passie hebben: hengelsport!Jouw taken bestaan o.a. uit het verwerken van binnenkomende goederen, het op locatie leggen van producten, voorraadbeheer, het controleren van orders en ga zo maar door. Eigenlijk alles wat komt kijken bij het werken in een modern magazijn. De afgelopen tijd hebben we ons magazijn flink gemoderniseerd en geoptimaliseerd, waardoor alle processen zeer soepel verlopen. Zo is een ideale werksituatie ontstaan in ons magazijn waar dagelijks zo’n 600 pakketten naar onze klanten worden verzonden.

Het voornaamste doel is dat we zo snel, zorgvuldig en efficiënt mogelijk onze hengelsportproducten naar de klanten versturen. Het is belangrijk dat je geconcentreerd kunt werken en zo min mogelijk fouten maakt. Uiteraard krijg je een zeer goede begeleiding van het logistieke team. Je werkt voornamelijk in teamverband, maar je moet ook zelfstandig aan de slag kunnen. Ervaring met werken in een magazijn is een pré, maar geen verplichte eis.

We bieden je een fulltime baan, een net salaris, extra korting op visspullen en een plekje in de ‘Visdeal familie’. Heb je interesse en wil je graag meer informatie? Neem snel contact op via michiel@visdeal.eu of 030 2544622!